آموزش ساخت اولین پروژه در اندروید استودیو (Android Studio)

آموزش ساخت اولین پروژه در اندروید استودیو (Android Studio)

تمام ویدیوهای دوره آموزش مقدماتی برنامه‌نویسی اندروید (Android Programming)
نصب نرم‌افزار‌های مورد نیاز و مقدمات توسعه اندروید
آشنایی با مفاهیم اولیه اندروید
توسعه مقدماتی UI در اندروید
شروع برنامه‌نویسی در اکتیویتی‌ها
تعامل با سایر اکتیویتی‌ها
توسعه مقدماتی UI (بخش دوم)
اصول توسعه UI و لایوت‌های اندروید
کار با لیست‌ها
فرگمنت در اندروید
ذخیره داده

ساخت پروژه در Android Studio

در این ویدیو از آموزش پایه برنامه‌نویسی اندروید به ساخت اولین پروژه اندروید خواهیم پرداخت.

در این ویدیو توضیحات کاملی در ارتباط با مراحل ساخت اولین اپلیکیشن اندروید داده شده است.

همچنین به بررسی مفاهیمی مانند SDK، Minimum SDK، Target SDK، Package Name خواهیم پرداخت. در نهایت پس از ساخت پروژه منتظر خواهیم ماند تا گریدل (Gradle) بیلد شود تا پروژه آماده برنامه‌نویسی باشد.

آموزش حل مشکلات گریدل (Gradle) در اندروید استودیو

 

توجه مهم: به دلیل محدودیت‌های اعمال شده بر روی اینترنت کشور و مسائل تحریم، ممکن است با مسائلی مانند عدم دانلود Dependencies و فایل‌های مورد نیاز دیگر مانند دانلود گریدل در محیط پروژه مواجه شوید. ممکن است هر وی پی انی برای حل این مشکل جوابگو نباشد. پیشنهاد من استفاده از نرم‌افزار Windscribe است. با تغییر پروتکل می‌توانید پروتکل‌های دیگر را هم برای تست اتصال بررسی کنید. این نرم‌افزار برای کسانی که از اینترنت وای‌فای استفاده می‌کنند، پیشنهاد می‌شود. با این اپلیکیشن مشکلی در دانلود دیتا‌های مورد نیاز در نرم‌افزار اندروید استودیو نخواهید داشت.

 

سوالات رایج

ممکن است پاسخ سوال شما درباره ویدیوی آموزش ساخت اولین پروژه در اندروید استودیو (Android Studio) در اینجا باشد.

minSdkVersion حداقل نسخه سیستم عامل اندروید مورد نیاز برای اجرای برنامه شما است. برنامه اندروید باید حداقل نسخه SDK 19 یا بالاتر داشته باشد. اگر می‌خواهید از دستگاه‌های زیر سطح API 19 پشتیبانی کنید، باید نسخه minSDK را کمتر کنید.

بسته کتابخانه پشتیبانی اندروید مجموعه‌ای از کتابخانه‌های کد است که نسخه‌های سازگار با APIهای اندروید و همچنین ویژگی‌هایی را ارائه می‌کند که فقط از طریق APIهای کتابخانه در دسترس هستند. هر کتابخانه پشتیبانی با یک سطح API خاص Android سازگار است.

AndroidX پروژه متن بازی است که تیم اندروید از آن برای توسعه، آزمایش، بسته بندی، نسخه و انتشار کتابخانه ها در Jetpack استفاده می کند. AndroidX یک پیشرفت بزرگ در کتابخانه اصلی پشتیبانی اندروید است.

بله! برای استفاده از ویژگی‌های جدید اندروید باید بجای استفاده از Support Library، از AndroidX استفاده کنید.
نظرات :
  • img
    سعید
    سه‌شنبه, 12 تیر 1403
    پاسخ

    سلام خوب هستید استاد من هر بار که یه پروژه پیش ساخته رو می خوام باز کنم یا حتی پروژه no activity را انتخاب کنم این ارور میاد plugin[id:'com.android.application',version:'8.5.0'] was not found in any of the following sources::1 دلیلش چیه ؟

ارسال نظر :
پاسخ به