در این ویدیو توضیحاتی در ارتباط با خصوصیتهای لایه LinearLayout داده شده است که با آن بتوانید مکان ویوها را در مکان خاصی از لایه قرار دهید.
همچنین در این ویدیو توضیحاتی در ارتباط با کار با Direction نیز داده شده است و مفهوم Start و End نیز بررسی شده است.
با ما همراه باشید تا توضیحات کلی این خصوصیتها را بررسی کنیم.
به کمک خصوصیت Gravity در اندروید میتوانید مشخص کنید که یک ویو یا ویوها در چه موقعیتی از والد خود یعنی LinearLayout قرار گیرد.
به کد زیر دقت کنید:
در این کد تمام فرزندان لایه LinearLayout در وسط و در سمت چپ قرار میگیرند.
حال اگر از صفت android:layout_gravity برای فرزندان یک لایه LinearLayout استفاده کنید، مشخص خواهید کرد که برای آن View خاص چه موقعیتی در LinearLayout خواهید داشت.
به کمک صفت LayoutDirection میتوانید مشخص کنید که یک ViewGroup (مانند LinearLayout یا RelativeLayout و...) به چه شکل چیدمان شود. برای مثال لایه راست چین باشد یا چپ چین!
همچنین برای مشخص کردن Direction متن نیز میتوانید از صفت textDirection استفاده کنید. این صفت را میتوانید برای ویوهایی که درونشان تکست وجود دارد استفاده کنید (مانند EditText، TextView، Button و...)
یکی از مسائل توسعه UI، مشکل چپ چین یا راست چین بودن اپلیکیشن هاست. برای مثال زبان فارسی راست چین است؛ پس تمام لایه باید راست چین باشد (چه ویوها و چه متنها)؛ در صورتی که برای زبان انگلیسی باید چپ چین باشد.
اگر خواستیم اپلیکیشنی را توسعه دهیم که برای هر دو زبان به درستی لایه نمایش داده شود چکار کنیم؟
در این صورت میتوانید بجای استفاده از Right و Left در توسعه لایه، از Start و End استفاده کنید که وابسته به Direction لایه خواهد بود.
سلام ممنون از اموزشاتون. اما باید بگم که خیلی دارید پیچیده و گنگ توضیح میدین!!
سلام و وقت بخیر خدمت شما. من سعی کردم مسائل مهم رو بهتون بگم و حتی یک جاهایی یه سری موارد غیر ضروری رو نگم. یادتون باشه که ساخت اپلیکیشن اندروید کاری پیچیده و حجم مطالب مورد نیاز براش بشدت زیاده. باید جوری مدیریت زمان هم کرد که همه مسائل فاندامنتالی رو توی این دوره گفت. بهرحال ممنونم از نظرتون. محترمه برامون🌹